Aanbod

Bij het maken van creatieve concepten, campagnes en content maken wij gebruik van een mix aan (communicatie) middelen en activiteiten.

Per klant kijken we naar de specifieke vraag en naar de gewenste ontwikkeling of verandering. Hierop stemmen we de juiste mix af.

Deze mix bestaat altijd uit verschillende vormen, on- en offline.

Online: video’s (o.a. interviews & animaties), webinars/livestreams, webpagina’s, interactieve magazines, podcasts, (interactieve) infographics.

Offline: infographics, posters, brochures, flyers en events/bijeenkomsten.

Tools: we kijken altijd naar het juiste communicatiemiddel en juiste kanaal. We maken vaak gebruik van reeds bestaande communicatiekanalen, maar wij bieden ook tools aan. De  microlearning app Zeggut waarmee ‘boosters’ (opdrachten en uitdagingen) worden gestuurd, de feedback app AAPIE en de feedforwardapp EFFI. Daarnaast bieden we ook een interactief (leer)platform aan dat we volledig op maat inrichten.

Hieronder zie je een aantal impressies van onze communicatiemiddelen en contentvormen. Wil je een concreet voorbeeld zien van hoe deze middelen en activiteiten worden ingezet? Lees dan een van onze klantcases of neem gerust contact met ons op!

Online leeromgeving

Infographic

Animaties

Interactieve visual

Interactieve festivalplattegrond

(Mobile) Learning bites

Learning bites

Adventskalender