Junior Adviseur Organisatie Ontwikkeling / Change Designer

Heb jij de ambitie om het vak van organisatieadviseur in al zijn facetten te leren?
Dan biedt Ardis in samenwerking met T-wise je een bijzondere kans: leren en werken tegelijk bij een gerenommeerd adviesbureau!

Je werkt binnen het team van Ardis mee aan opleidings- en verandertrajecten, waarbij je gedegen programma’s ontwerpt en velerlei technieken en instrumenten leert kennen en hanteren. Je doet ervaring op in het werken met groepen en komt bij veel verschillendeorganisaties over de vloer. Daarnaast werk je mee bij T-wise, een aan Ardis gelieerde start-up die digitale leer- en verandertrajecten ontwerpt. Binnen het jonge team van T-wise leer je content op het gebied van leren en veranderen digitaal vorm te geven en in te zetten. Je denkt mee met collega’s en opdrachtgevers over het optimaal inzetten van blended activiteiten die leer- en veranderprocessen ondersteunen.  

Vanzelfsprekend krijg je zowel bij Ardis als bij T-wise een vaste begeleider die jouw eigen ontwikkeling vooropstelt, zowel persoonlijk als vakmatig. Daarnaast investeren we graag in opleidingen en andere ontwikkelactiviteiten. Een unieke kans om de vele facetten van persoonlijke en organisatieontwikkeling te leren kennen!

Voor deze boeiende en uitdagende positie vragen we het volgende:

  • Duidelijke interesse in mensen en organisaties, in wat ze beweegt en hoe zaken werken
  • Helder en vlot communiceren, makkelijk contact leggen met verschillende mensen en niveaus in organisaties
  • Creatief en een hands-on mentaliteit; doen & proberen als basishouding
  • Nieuwsgierig en een gedreven leerhouding: willen ontdekken waar jouw eigen kwaliteiten en kracht liggen
  • Voltooide academische opleiding – bijvoorbeeld Psychologie, Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Communicatiewetenschappen
  • Ardis en T-wise zijn gevestigd in Den Haag, wonen in de randstad is een pré

Achtergrond en opleiding vinden we van minder belang dan drive en interesse. De ambitie, leerhouding en het werk- en denkniveau die nodig zijn voor deze uitdagende positie tellen voor ons meer dan de papiertjes. We nodigen daarom ook kandidaten met een afwijkend profiel van harte uit om te reageren. Graag zelfs!

Wil je meer weten? Ga dan (online) in gesprek met verschillende medewerkers van Ardis en T-wise. Reageren kun je direct door jouw CV en motivatie te e-mailen naar ardis@ardis.nl onder vermelding van deze vacature.

Wil je meer weten over Ardis? Neem dan een kijkje op de website ardis.nl

Vacatures

Werken binnen T-wise

 

Op zoek naar een enthousiast & ambitieus team?

stuur direct een originele motivatie naar info@t-wise.nl