Herken je dit? Tijdens een bijeenkomst of training probeer je zoveel mogelijk nieuwe informatie te onthouden. Wanneer je de dag daarna weer aan het werk bent, stap je terug in de waan van de dag en ben je het meeste alweer vergeten! Om de stof of het geleerde beter te onthouden, moet deze regelmatig worden opgefrist of herhaald. Anders verdwijnt het dus voorgoed. Groot voordeel: na iedere opfrisser wordt de mate waarin je iets vergeet kleiner.

T-wise heeft de ultieme oplossing gevonden om de strijd met deze zo genoemde “vergeetcurve” aan te gaan:  Boost learning!

Door middel van de perfecte blend van Teach, Touch en Tech creëren en organiseren wij herhalingen en opfrismomenten. Elke herhaling of ieder opfrismoment noemen we een Booster. Boosters zijn gebaseerd op het principe van micro-learning. Daarnaast is Boost learning interactief, sociaal, bevat het vaak een gamification element en kan het worden aangepast op de leercultuur van een organisatie.

Ben jij op zoek naar een manier om de inhoud van een training, opleiding of bijeenkomst naar de werkplek brengen? Lees dan onze Wisepaper: Boost learning