Ontwikkel kompas - 22 voor 22

Klaar voor de nieuwe periode?
Speel het ontwikkelkompas-spel! Reflecteer op de afgelopen periode en bedenk wat je wilt ontwikkelen voor de nieuwe periode met de 22 vragen voor 22 ontwikkeldoelen!

Je speelt dit bordspel samen met collega’s, jouw team en/of met jouw leidinggevende tijdens de lunch of bijvoorbeeld aan het begin van een teamsessie!
Je reist tijdens dit spel in tweetallen van Noord naar Zuid over de Reflectielijn en van Oost naar West over de Ontwikkellijn.

Op deze pagina vind je de speluitleg en spelbenodigdheden. Veel speelplezier!

Scrol verder en start!

Spel impressie

Klik op onderstaande buttons voor de speluitleg.

Je begint dit spel op de reflectielijn en dus met groen/blauwe spinner. Als de spinner helemaal roze is, ga je verder met de spinner voor de ontwikkellijn. Wil je nog een keer opnieuw het spel spelen? Refresh dan de pagina om de spinners weer opnieuw te kunnen gebruiken. Veel speelplezier!

Je begint dit spel op de reflectielijn en dus met groen/blauwe spinner. Als de spinner helemaal roze is, scroll je verder naar de spinner voor de ontwikkellijn. Wil je nog een keer opnieuw het spel spelen? Refresh dan de pagina om de spinners weer opnieuw te kunnen gebruiken. Veel speelplezier!

Jouw ontwikkeldoelen voor de nieuwe periode vastleggen? Download hier de ontwikkelkaart! Print (voor iedereen) een ontwikkelkaart en houd deze gedurende het spel bij de hand. Je kunt hiermee per windrichting aantekeningen maken van de door jou beantwoordde kaartjes. Zo breng je jouw reflecties en ontwikkeldoelen mooi in kaart en kun je hier na het spel op terugblikken.

Download de ontwikkelkaart

De kaart opent in een nieuw tabblad.

Wil jij dat wij jou in de loop van de nieuwe periode nog eens helpen herinneren aan jouw ontwikkeldoelen? Vul hier jouw gegevens in en wij sturen je gedurende de periode enkele (maximaal 3!) boosters zodat je jouw ontwikkeldoelen daadwerkelijk kunt realiseren!