VacatureAdviseurorganisatieontwikkeling /leren & ontwikkelen

Word jij onze nieuwe collega?
We zoeken een ambitieuze, jonge professional met didactische ervaring en een passie voor het ontwikkelen van mensen in organisaties. Je krijgt veel energie van de ontwikkeling van leerinterventies, en daarnaast voel jij je als een vis in het water als je een groep(sbijeenkomst) mag begeleiden. Oftewel, dit is een functie met veel afwisseling en samenwerking!

Wat ga je doen?
Als ambitieuze professional bouw je mee aan de groei van T-wise. Als adviseur vertaal je de ontwikkel- en verandervraagstukken naar creatieve concepten en voer je deze opdrachten ook uit. Je begeleidt individuen en teams bij ontwikkeling en verandering in organisaties. Je krijgt energie van het ontwikkelen van nieuwe concepten en producten, ziet kansen en weet deze te benutten. Als het gaat om acquisitie, onderhoud en bouw je aan het netwerk en schrijf je mee aan offertes. Je draait zelfstandig projecten als projectleider en organiseert daarin zowel je eigen werk als dat van anderen op efficiënte wijze. In al deze rollen is veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief.

Wie zijn we en wat doen we?
T-wise is een advies- en implementatiebureau dat organisaties helpt bij vraagstukken op het gebied van leren, ontwikkelen en veranderen. Dit doen we met leerproducten, veranderprogramma’s en serious games. We zijn een jonge & ambitieuze startup en houden van hard werken in combinatie met veel lol maken. Opdrachtgevers omschrijven ons als creatief, gedreven en deskundig.

Jouw profiel
We zoeken iemand die energie krijgt van mens- en organisatieontwikkeling, verandertrajecten vormgeven en de implementatie ervan. Het helpt daarbij als je organisatiesensitief bent, weet hoe de hazen lopen in (grote) organisaties en snapt wat mensen beweegt. Daarnaast zoeken wij een aantal kwaliteiten in onze toekomstige collega. Herken jij jezelf in onderstaande kwaliteiten?

 • Ervaring in het vakgebied van leren, ontwikkelen en
  veranderen/verandercommunicatie
 • Duidelijke interesse in mensen en organisaties, in wat ze beweegt
  en hoe zaken werken
 • Daadkrachtig en neemt initiatief
 • Goed in staat om te werken met groepen en groepsdynamiek
 • Divergente denker; kan gemakkelijk meerdere oplossingen
  bedenken
 • Organiseert eigen werk; stelt prioriteiten; houdt overzicht

En als je jezelf ook nog hierin herkent, dan zijn wij snel overtuigd:

 • Woont in Randstad – bij voorkeur in de buurt van Den Haag
 • Academisch werk- en denkniveau; academische opleiding in bijv. (A&O)
  Psychologie / Sociologie / Onderwijskunde / Bestuurskunde / Bedrijfskunde
 • Humor en kunnen relativeren

Wanneer bovenstaande jou aanspreekt dan horen we graag van je! Neem snel contact met ons op of stuur direct een originele motivatie naar info@t-wise.nl

Wil je alles weten over spelen, leren en veranderen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Adres

Van Diemenstraat 202
2518 VH Den Haag

Contact

Algemeen
info@t-wise.nl
+31-702230016