BLOG

Play in Business 28 juni 2024

23-05-2024     |     DOOR LEANNE WITJAS


Een dag lang serieus spelen? Dat kan op het Play in Business event bij het GeoFort in Herwijnen op 28 juni 2024. Onze collega Bonita van Veldhoven laat je kennis maken met onze serious game: De Verdwenen Wetenschapper.


Play in Business is een congres over de kracht van spelen voor toekomstbestendige organisaties en teams. Oftewel, een dag vol inspiratie voor organisatieadviseurs, trainers en andere gedragsbeïnvloeders!

In ons spel De Verdwenen Wetenschapper gaan deelnemers aan de slag met het oplossen van een spannende case, waarbij ze moeten samenwerken om hun licht te laten schijnen op een mysterieuze verdwijningszaak. Spelenderwijs passeren thema’s de revue die relevant zijn voor organisaties in een politiek-bestuurlijke omgeving. In deze sessie focussen we specifiek op (gedrags)beïnvloeding met behulp van de Roos van Leary.

Daarnaast ervaar je in deze sessie je hoe je een serious game kunt inzetten tijdens een langer lopend (leer)traject waarin allerlei thema’s, van krachtenvelden tot inclusieve besluitvorming, in het spel verwerkt worden.

Bekijk hier de  trailer van deze game

Ben je benieuwd?

Er zijn nog kaarten beschikbaar!
Laat je inspireren en ontdek dat spelen, leren en veranderen hand in hand gaan!

Bel of mail Bonita! Zij weet hier alles van.

Wil je alles weten over spelen, leren en veranderen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Adres

Van Diemenstraat 202
2518 VH Den Haag

Contact

Algemeen
info@t-wise.nl
+31-702230016