HostmanshipExperience:

Gastvrijheid door te doen

Landal GreenParks wil haar gasten onvergetelijke vakanties bezorgen. Dat begint bij een prettige omgeving, maar vooral bij gastvrij gedrag van alle medewerkers. Landal GreenParks noemt dit ook wel Hostmanship. Voor hen betekent Hostmanship de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn.


“De Blended Hostmanship Experience is een succesvolle manier om medewerkers te leren om zich vanuit de hostmanship gedachte te gedragen."


Onze aanpak

Het doel van de nieuwe training is om medewerkers te inspireren en te laten oefenen met typische Hostmanship situaties, zodat zij deze (leer)ervaringen vervolgens in de praktijk toepassen. Daardoor dragen zij bij aan onvergetelijke vakanties!

T-wise heeft samen met Landal GreenParks gekozen voor een blended leeroplossing. Blended leren past bij de doelgroep en sluit aan bij het doel van de training. We noemen deze leeroplossing dan ook de Hostmanship Experience!

De Hostmanship Experience

De Hostmanship Experience bestaat uit drie fasen:

  • Online voorbereidingen: De medewerkers ontvangen een persoonlijke digitale uitnodiging met de verwijzing naar een interactieve website waar verschillende opdrachten & inspiratie klaar staan.
  • Hostmanship Experience: Na de voorbereiding volgt een training/game van een halve dag op een Landal GreenParks locatie. In subgroepen lopen men een route over het park en doet daar interactieve opdrachten in het kader van hostmanship. Deze opdrachten worden aangeboden via een leerapp.
  • Boosters: Na afloop van de Hostmanship Experience krijgt men via de leerapp gedurende 10 weken korte en praktische opdrachten voor in de praktijk aangeboden.

“De training is inspirerend, interactief en draagt bij aan het vergroten van de gastvrijheidsvaardigheden van medewerkers.”


Het resultaat

De nieuwe hostmanship training wordt tot nu toe gemiddeld gewaardeerd met een score van 9,3 (van 10). De medewerkers geven aan dat ze de training als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. Ze voelen zich beter toegerust om gasten op een gastvrije manier te ontvangen.

Meer wetenover dit project?

Ben je benieuwd naar de Blended Hostmanship Experience? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Wil je alles weten over spelen, leren en veranderen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Adres

Van Diemenstraat 202
2518 VH Den Haag

Contact

Algemeen
info@t-wise.nl
+31-702230016