Vandaag is de start van het Employee Purpose Program bij LVNL!  Samen met Ardis hebben wij Boostcampdagen voor telkens 100 LVNL’ers ontworpen en mogen realiseren. Een boostcampdag houdt in dat de LVNL’ers op reis gaan in hun eigen gebouw. Begeleid door onze micro-learning Zeggut app gaan ze in groepjes ze langs verschillende beacons (locaties). Hier voeren zij interactieve en prikkelende opdrachten uit, waarvan er een aantal worden begeleid door de ervaren trainers van Ardis. Alle opdrachten dragen bij aan het inspireren en ontwikkelen van de medewerkers om zo de purpose van LVNL verder te implementeren in de organisatie.

Natuurlijk gaan we na afloop van de boostcampdag nog verder met het inspireren en ondersteunen van de medewerkers. Wij geloven immers in de kracht van herhaling en vernieuwing. Dit zijn belangrijke succesfactoren om een leer-of verandertraject goed te kunnen borgen.

Daarom bieden we enkele weken na afloop van de boostcamps op onverwachte momenten learning bites aan via de Zeggut smartphone app. Wij noemen dit ook wel boosters.

Wij zijn nu al super trots op het resultaat en kijken al uit naar de volgende 20 Boostcamps in 2020! Teach – Touch – Tech.

Meer lezen over micro-learning en leren en ontwikkelen binnen een organisatie? Lees dan onze Wisepaper over dit onderwerp!