Micro-learning inzetten om
cultuur/gedragsverandering binnen uw organisatie te boosten?

Met boosters activeren we het bewustzijn van leidinggevenden en medewerkers door hen steeds te confronteren en prikkelen om anders te kijken, anders te kiezen en ander gedrag te laten zien. Zo dragen we bij aan het inslijten van een andere mind-set en ander gedrag.

  Hoe werkt het?

  Gebaseerd op de principes van micro-learning bieden we in de werkcontext op het
  juiste moment de juiste vorm van informatie aan door middel van Boosters.

   

  Onze Boosters zijn speciaal ontworpen om het bewustzijn te activeren, prikkelen en stimuleren. Dit kan bijvoorbeeld met een online boostercampagne voorafgaand aan een leiderschapsdag, event of bijeenkomst. We sturen de deelnemers dan enkele boosters per mail. Deze boosters bevatten prikkelende korte opdrachten zoals stellingen, (quiz)vragen of het bekijken van een korte video. Ze zorgen ervoor dat iedereen betrokken wordt en laten hen alvast nadenken over thema’s die aan bod komen tijdens de leiderschapsdag. Na afloop sturen we de deelnemers een booster die ervoor zorgt dat de boodschap van de leiderschapsdag beklijft.

  Een boostercampagne kan ook op zichzelf staan bijvoorbeeld als het gaat om en cultuurverandering, implantatie of werkprogramma.

  Wat levert het op voor uw organisatie?

  Vergroten betrokkenheid

  Korte en gerichte micro-learnings brengen kennis snel over zonder uitgebreide trainingsprogramma’s.

  Stimuleren van actief leren

  Micro-learnings passen in het drukke schema van werknemers en kunnen op elk gewenst moment en op elke locatie worden gevolgd.

  Inspireren en motiveren

  Micro-learning kan gemakkelijk worden geïntegreerd in het dagelijks werk en stimuleert een cultuur van continu leren.

  Verhoogde retentie

  Behapbare leersessies bevorderen een betere informatieopname en toepassing van kennis in de praktijk.

  T E S T I M O N I A L S

  Wat klanten zeggen over
  onze veranderaanpak

  Jeroen de Haan: Human Resourch Development adviseur

  Ze hebben de leukste ideeën en willen ook echt weten wat past bij jouw organisatie. Ze luisteren goed en houden rekening met de cultuur van je bedrijf. Ze zijn superflexibel en reageren heel snel op aanpassingen. Je merkt echt dat zij ook willen dat het programma een succes wordt. Samenwerking met hen voelt als samenwerking met je (favoriete) collega’s.

  Jeroen de Haan: Adviseur Human Resource Development @ LVNL

  Deze organisaties gingen u voor:

  Contact opnemen?

  Meer weten over hoe T-wise kan helpen bij leren en veranderen in uw organisatie? We drinken graag een kop koffie met u om de mogelijkheden te bespreken!